Why stand alone if we can go together?

ISRAËL-JORDANIË REIS DOORGESCHOVEN NAAR 2021


ISRAËL-JORDANIË REIS I.V.M. COVID-19 GEANNULEERD VOOR 2020 EN DOORGESCHOVEN NAAR 2021

LESHANA HABA’A BI-JEROESJALAJIEM!

Lieve vrienden van FMF,

​Wij bidden dat het u goed gaat en het corona virus aan uw huizen is voorbijgegaan. Het is voor velen een zorgzame en hectische tijd geweest en nog steeds is het belangrijk opmerkzaam te zijn.

Langzaam komen we steeds meer van het slot af en kunnen we als kerken voor een deel weer bij elkaar zijn. Er gaat toch niets boven de fellowship van broeders en zusters.

Deze week ontvingen wij officieel bericht van Beter-Uit Reizen dat onze geplande reis in oktober a.s. naar Israël en Jordanië geen doorgang kan vinden. De verwachting is dat deze landen voor september 2020 het luchtruim en hun grenzen niet zullen openen voor het toerisme.

In overleg met de reisorganisatie hebben we nu besloten deze prachtige reis – in het voetspoor van Jezus – door te schuiven rond de herfstvakantie (oktober) 2021.

Wij hopen dat diegenen die zich voor dit jaar hebben aangemeld dit opnieuw zullen doen voor de reis in 2021 terwijl verder iedereen is uitgenodigd om ook met ons mee te gaan. Wellicht een goed idee om deze reis samen met uw gemeenteleden te doen. ​

Laat de gelegenheid niet aan u voorbijgaan, je weet nooit wanneer de mogelijkheid zich opnieuw aandient!

​We willen dan ook eindigen met de Hebreeuwse tekst “Leshana haba’a Bi-jeroesjalajiem - Volgend jaar in Jeruzalem”. Een gedeelte uit een Joods gebed wat het verlangen uitdrukt om volgend jaar voor het eerst of opnieuw op te trekken naar Jeruzalem.

​Shalom en Gods rijke zegen gebeden,

​Hans en Esther Tims

Landelijke leiders FMF

 

 

 

 

 

aankomende agenda

 • event1
  19 February 2021
  FMF ZOOMMEETINGS
 • event1
  19 March 2021
  FMF ZOOMMEETINGS
 • event1
  02 April 2021
  FMF ZOOMMEETINGS
bekijk de complete agenda